• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »   »  Jan gaat van zijn welverdiende pensioen genieten

Jan gaat van zijn welverdiende pensioen genieten

Jan gaat van zijn welverdiende pensioen genieten

Jan gaat van zijn welverdiende pensioen genieten

Selman Transporten heeft veel te danken aan de inzet van zijn chauffeurs. Selman Transporten is een bedrijf waar hard gewerkt wordt en waar veel moeilijke logistieke puzzels opgelost worden. Dit is mede mogelijk dankzij de flexibele houding van chauffeurs, die meer dan eens bereid zijn om extra kilometers/uren te maken zodat alle sierteelt producten op tijd afgeleverd worden. Selman Transporten is daardoor in staat om er samen voor te zorgen dat de klanten optimaal bedient worden.

 

Op 14 mei 2016 bereikt Jan Spijker, een van onze chauffeurs, zijn pensioen gerechtigde leeftijd. Jan werkt sinds 1 maart 1993 voor Selman Transporten en heeft allerlei verschillende ritten gereden in binnen- en buitenland. Dit heeft Jan altijd met veel plezier gedaan, Zoals Jan zelf zegt: “Chauffeurs worden niet gemaakt, die worden geboren. Dat zit in de genen”. Naast de vele ritten naar Duitsland is Jan ook met regelmaat naar Italië en Duitsland gereden. Jan is een chauffeur die zijn eigen verantwoordelijkheid kent en neemt en uitstekend zelfstandig zijn werk uitvoert.

 

Voor zijn inzet heeft Selman Transporten o.a. een film gemaakt ter ere van Jan. Selman Transporten wil Jan bedanken voor al zijn inzet en loyaliteit de afgelopen jaren. Op 14 mei 2016 wordt er samen met zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, vrienden, familie en collega’s het behalen van het pensioen gevierd.

Klik hier om de film te bekijken

Terug naar overzicht