• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »   »  Martijn Weijers 25 jaar werkzaam bij Selman Transporten

Martijn Weijers 25 jaar werkzaam bij Selman Transporten

Martijn Weijers 25 jaar werkzaam bij Selman Transporten

Sinds 1 oktober 1991 is Martijn Weijers werkzaam bij Selman Transporten. Martijn is getrouwd en heeft 4 kinderen. In zijn vrije tijd is hij regelmatig in de sportschool te vinden, daarnaast is hij graag in zijn tuin bezig of aan het klussen. Ook stapt hij graag op zijn Harley Davidson om te gaan toeren.

Als vaste nachtchauffeur maakte hij al vele ritten in het binnenland, zowel in eigen omgeving als onder andere regio Maas en Waal en rond de veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Het rijden in de nacht brengt zo zijn voor- en nadelen mee. Zo heeft Martijn minder last van verkeer en staan de sierteelt producten in de nacht altijd klaar. Een nachtchauffeur is ook meer op zichzelf aangewezen doordat er vaak geen mensen aanwezig zijn om te helpen. Ook zijn er in de nacht meer mogelijkheden om een rit naar eigen inzicht in te delen. Deze zelfstandigheid binnen het werk vind Martijn erg prettig, het biedt hem stuk vrijheid.

In de afgelopen 25 jaar heeft Martijn bewezen een vakbekwame chauffeur te zijn die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan tijdens het werken. Vanuit transportverzekeraar TVM werd Martijn al eens gekroond tot zilveren ridder voor 5 jaar schadevrij rijden.

Zaterdag 1 oktober 2016 zal er samen met familie en collega’s een receptie plaatsvinden om Martijn in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn 25 jaar trouwe dienst.

 IMG_4290IMG_4308

Terug naar overzicht