• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »   »  Selman rijdt mee met de jaarlijkse Truckrun in Gendt

Selman rijdt mee met de jaarlijkse Truckrun in Gendt

Selman rijdt mee met de jaarlijkse Truckrun in Gendt

Zaterdag 24 september 2016 was het weer zover, de jaarlijkse Truckrun ging van start in Gendt. Selman Transporten was dit jaar met twee trekkers vertegenwoordigd. De circa 50 kilometer lange tocht door verschillende dorpen, zorgt jaarlijks voor veel bekijks. Ruim 135 lichamelijk- en/of verstandelijk beperkte mensen mogen meerijden in de trucks.

De lange stoet trekkers trok luid toeterend door de straten. Een aantal trekkers waren voorzien van speciale claxons die het nodige geluid produceerden. Veel passagiers vonden dit geweldig en grepen de kans aan om zelf eens te claxonneren.

Op het Julianaplein in Gendt moesten de trekkers zich verzamelen. Om 14:00 uur begon het plein al vol te stromen met de verschillende trekkers, politiewagens en brandweerwagens, zelfs een bus reed mee. Op het plein waren riefkuchen te koop en in zaal Providentia was een team met minitrucks en kranen te zien.

Om 18:00 uur zette de stoet zich langzaam in beweging. Extra spannend was het natuurlijk omdat het om ongeveer 20:00 donker is en dan vallen alle lampen en knipperlichten van de diverse trekkers extra goed op. Dan is het net één grote kermis van licht en geluid!

Rond 21:00 uur waren alle trekkers weer terug in Gendt. Alle deelnemers hadden weer genoten en verheugen zich alweer op volgend jaar! Voor de chauffeurs en alle vrijwilligers was er nog een feestavond.

Wij danken Jos Willems en alle vrijwilligers van Stichting Enjoy Transport hartelijk voor de geweldige organisatie!

Selman zal volgend jaar ook weer graag deelnemen aan dit fantastische evenement.

Terug naar overzicht