• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »   »  Selman ziet chauffeurs graag komen

Selman ziet chauffeurs graag komen

Selman ziet chauffeurs graag komen

Selman ziet chauffeurs graag komen

vanochtend is opnieuw een artikel verschenen in De Gelderlander over het aanhoudende chauffeurstekort in de regio. Vervoerders spelen hierop in door steeds meer jonge mensen en zij-instromers aan te trekken die graag het chauffeursvak willen leren. Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) heeft dit ook gemerkt. In 2017 is het aantal examenaanvragen voor het vrachtautorijbewijs gestegen met 24% t.o.v. 2016. Door de extreme groei is er een tekort ontstaan aan examinatoren, hierdoor lopen de wachtlijsten steeds verder op.

Het blijft lastig om geschikte chauffeurs te vinden want het werken in de logistiek brengt hectiek, dynamiek en uitdagingen met zich mee. Daarvoor zijn hardwerkende, gemotiveerde, enthousiaste, ambitieuze mensen nodig. Mensen die iets kunnen; die vaak zelfstandig werken en dan de juiste beslissingen nemen in het bedrijfsbelang.

Binnen Selman hebben we deze mensen. Collega’s die al jaren uitstekend binnen het bedrijf werken en ook jonge mensen die graag bij een bedrijf werken met toekomstperspectief.

Natuurlijk kan Selman altijd goede mensen zoals chauffeurs gebruiken. Stuur een mailtje met een kort cv naar pz@selman.nl en je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Klik hier om het gehele artikel te lezen op www.gelderlander.nl

Tom Driessen rijdt bloemen en planten rond.

© Erik van 't Hullenaar De Gelderlander

Terug naar overzicht